Diensten

De dienstverlening van Ortmans Accountancy & Advies is heel divers. Onderstaand een overzicht. Mocht u vragen hebben, dan sta ik u graag te woord.


Accountant

De basis wordt gevormd door de accountantsdiensten. De financiƫle administratie verwerken, de jaarrekeningen opmaken en eventueel de jaarrekening controleren. Dit werk kan van heel eenvoudig (de verwerking van cijfers voor een MKB-klant) tot zeer uitgebreid (uitzoekwerk en advies). Maatwerk betekent in mijn ogen dat wij samen zoeken naar de oplossing die het beste bij u past.

 

Wij hanteren marktconforme tarieven voor onze diensten. Indien gewenst geven wij graag vooraf een indicatie of maken we graag een vaste prijsafspraak voor de periodiek terugkerende werkzaamheden.

 


Starter

Na lang wikken en wegen heeft u de beslissing genomen om te starten met ondernemen. Daar komt echter veel bij kijken en er moet veel geregeld worden. Na het ondernemingsplan komen financiƫn en boekhouding om de hoek kijken.

Allemaal onbekende dingen buiten uw eigen vakgebied. Dan is het fijn dat er een financieel specialist met u meekijkt en meedenkt. Een goed begin is immers het halve werk. Door een goed opgezet financieel plan en een administratie die bij u past en die u de gewenste informatie oplevert zorgt u ervoor dat u op dit gebied ook een goede start maakt. Hierdoor kunt u op het goede moment de goede beslissingen nemen. U houdt overzicht zodat u naar hartenlust kunt ondernemen. Een accountant in de arm nemen is daarom een must voor elke starter.

Na de startersbegeleiding kan ik uw administratie en fiscale zaken verzorgen. We blijven sparren over de toekomst aan de hand van actuele werkelijke cijfers en prognoses. U kunt zich blijven richten op uw grote wens: een succesvolle eigen onderneming!


GRIP

Onder de term GRIP vat ik alles samen dat met uw administratie te maken heeft. GRIP staat voor Governance, Registration, Information en Prevention. Governance is goed ondernemingsbestuur. Dat maak je mede mogelijk door in je administratie alle relevante zaken te registreren en daaruit informatie te halen. Hiermee handel je preventief en voorkom je dat je achter de feiten aanloopt of dat je niet kunt voldoen aan verplichtingen vanuit de overheid.

En wie wil nu geen GRIP hebben op zijn bedrijf. Daarom is het belangrijk om een administratie te voeren en de belastingzaken geregeld te hebben. Dit kan ik door oprechte betrokkenheid bij uw onderneming optimaal voor u verzorgen. Gevestigde ondernemer of starter, ZZP-er of werkgever. BV, maatschap of VOF. U bent bij mij aan het juiste adres. Daarbij maak ik gebruik van moderne software waaronder Exact Online voor alle administraties.

Wilt u de administratie zelf voeren en ons laten meekijken. Via online boekhouden kan dat. Slim en transparant gebruik maken van de moderne hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Beschikbaar op tijdstippen die in uw agenda passen, 24/7.